Teringin tapi takut

Hi mom semua sy hamil dh 37w5d . Tekak rse teringin nk makan pedas (ramen) 🥲 terliur tgk sy dgr org dok ckp ibu mengdng tkboleh mkn pedas risau kalau tak tahan pedas boleh terberanak? Betul ke agak agak korang mcm mne? #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

boleh je makan, cuma kita lah nnti yg rasa pedih ulu hati..letak separuh je perencah tu, tak de masalah pon nak mkn pedas

Saya baru mkn tadi. Cuma sos pedas tu saya letak sikit je. Suku je