Maggi ramen

Salam mommies semua,nk mntk pendapat,sy dh lme ngidam maggi ramen cheese tu,tp takut effect kat baby pulak makan pedas2,tapi terliur sgt... #18weekspregnant

2 Các câu trả lời

Kalau pedas sgt sye pun tak berani. Takut effect baby sbb kandungan awk pun x smpai 20w lagi..

Waalaikumussalam..Hantu samyang di sini.. tiap bln mest mkn skali.. kalau sblm nie sis mkn xde mslh, so insyaAllah xde mslh.. tp mee segera nie xde khasiat n x elok pn utk dimakan..