Tidak bersama suami

Sy da lama tk bersama suami, dr week 28 n skrg da week 36. So sy nak tau kalau da lama tk bersama, akan ada kemungkinan ke akan susah nak bersalin nanti

16 Các câu trả lời

Nak mudah bersalin masa contraction sikit2 tu org kata kena byk berjalan ataupun baring mengiring ke kiri je. Inshaa Allah mudah cpt bukaan cm

tak jugak puan. yang penting kite sendiri aktif banyak jalan,naik turun tangga pun dah ok bila dah 3 trimester ☺️

ada jugak macam saya, saya ingat saya je macam tu kitorang risau sebab saya pernah turun darah jadi berhati hati

sy ada bersama dgn suami. tp suami sy je yg nak. tp sy xdak nafsu nk bersama. kalau boleh nak tdooo je .

x juga. cuma kesian la kt husbnd. nanti dh bersalin kena pantang lg. seksa jiwa lelakinya

11mo trước

alhamdulillah suami saya tak berfikiran mcmni. saya tahu lelaki kdg datang nafsu dia mmg dia nak aje. tapi sejak awal pregnant sampai 20w suami tak bersama dgn saya walau saya kata dah besar dah kandungan tuh. waktu saya ada cyst pun, 3 bulan lebih dia tak ajak bersama, bila saya tanya, dia kata sebab takut saya sakit. ada cyst ni bila bersama mmg sakit. alhamdulillah setakat ni suami saya faham sangat sangat

air mani suami yg pancut kedalam buat rahin lembut senang bukaan