perut buncit

sy da berpntang slame 2 mgu, ari2 pki bengkung.... tp knp perut ni degil sgt, sush nak susut....msih still buncit... aduhaiiii mcm mne yer cre ibu2 smue nk kempis kan perut lpas bsalin?

2 Các câu trả lời

Kalau sya.. Sya minum air halia dgn air kunyit tumbuk sekali pastu tuang air panas pastu minum.. Pastikan perut kosong..

5y trước

hihihiiii.... mcm nk cbe, tp xtau la dpt mnum ke x tah ntiiii

Klau sya la.. Alhamdulillah la ank 3 org da prut stel sma.. Mcm dlu

5y trước

air tu buat mcm mne? blender @ rebus yer.....