Nak tnya mcm mna nk hilangkn perut buncit lpas bersalin?

Nak pkai bengkung x blh sbb czer,klau bersalin normal blh la pkai

2 Các câu trả lời

i lepas bersalin czer dulu, i pakai bengkung. tp yg jenis strap tu. rasa kemas sikit kat perut. selesa. bab buncit tu xpe. tunggu czer tu betul2 sembuh. then u boleh la nak start exercise yg ringan2 dlu. buat plank. mmg terasa tau especially tang ke perut.

1y trước

sebelum u pakai, alas kain dulu kat ur body. baru pakai bengkung tu. nti kalau peluh ke.. nak cuci, tukar je alas tu. u boleh juga sapu myk/ losen panas kat belakanh pinggang sblm pakai bengkung tu. atas czer tu xyah usik lah. biar je. kalau doktor suh sapu ubat ke apa.. ikut yg doktor cakap je.

Ada bengkung utk czer.. Boleh bertungku juga ada caranya.. Boleh sapu mustajab juga.