Susu formula

Hi, sy buntu la dgn susu fm ni, anak sy fully fm bru 2bulan lebih, pkai dutchbaby muntah, dupro munth lactogen pun muntah. Boleh suggest tk brand apa lagi yg ok

5 Các câu trả lời

Kadang baby muntah normal mungkin tk burp, atau overfeeding dan berkahak. Kalau dia berak okey means susu sesuai unless kalau dia muntah memancut laju maybe tk sesuai. Anak saya pun muntah juga which is jeluak susu

baby muntah sebab overfeeding ke? baby minum berapa oz, gap berapa jam? baby minum susu terus muntah, atau lepas beberapa jam baru muntah?

cuma try frisolac yg kaler hijau tu, kalau kt tt ramai share yg tu baik untuk baby jenis muntah2.

macam anak saya similac. alhamdulillah ok dengan anak saya

Frisolac AR