Baby muntah - susu formula

Bby sy mnm fm. Kerap sgt muntah. Bru je minum blom smpt tepuk2 nk bg burp dh muntah selmbak. Bole rekomen ssu fm yg xbt bby munth sgt x? Skng sy pkai similac lactose free.

5 Các câu trả lời

Sama ank sy. Da la kerap muntah Ada masalah eczema pulak. Bila muntah mmg selambak. Kadang2 sikit tapi kerap muntah. Bila guna friso AR je dia x muntah, tapi kembung teruk. xtau da mcm mana nk buat.

try frisolac AR.. mmg susu tu khas tuk baby yg kuat muntah, sembelit n kembung.. ank sy pon kerap muntah susu.. bnyk plak tu.. sy bg susu tu kurg muntah da..

Boleh try frisolac ha sis. Kotak warna hijau. Yang tu memang khas untuk baby yang kerap muntah.

bby ada allergic susu lembu ke?

kenapa guna yg lactose free?