Najis berlendir

Hi, sapa ada pengalaman baby berak berlendir mcm ni? Tdi dh pgi kk, doc kata boleh je teruskan susu fm yg skrg ni asalkan takde darah dkat najis dia. Anak sy mnum fm dupro skrg. Dlu masa lahir fm lactogen - karihome - dutchbaby, now dupro. #seriusnanya #pleasehelp #firstmoment

Najis berlendir
2 Các câu trả lời

pernah...tp anak I dulu ada darah...admit hospital. klu x da darah ok je.

1y trước

doc kata pantau je berak dia. selagi tkde darah still ok katanya. klau dh kluar darah ke atau kuat meragam doc srh pgi hos trus

ade selsema ke sebelum ni

1y trước

kahak baby blh keluar ikut 💩 dia