perlu mkn ke ubat asid folic

sy br 10week kandungan, doc ada bg ubat calsium n cair darah.. perlu ke sy mkn ubat asid folic, sbb dulu doc hanya bg sbulan ja mkn.. pastu sy dh lupa doc suruh mkn lg ke x ubat asid folic. #firstbaby #mommybuntu

1 Trả lời

Ubat kalsium sis apa? Kalau zincofer contohnya mmg dah tak payah ambil folic acid. Dalam zincofer dah terkandung folic acid.

4y trước

Alamak. Yg tu tak sure. Kena tanya doktor atau nurse bila jumpa nanti. 😅