Ubat Kalsium

Hi guys..nak tye laa..sy bru 10week..mse 6week tu sy ade g klinik utk scan baby..tp kecik lg xnmpk..then doctor ade bg asid folic dan ubat kalsium..asid folic sy makan..cuma ubat kalsium..setiap kali sy makan mesti sy akan mabuk.. sy da lama da skip mkn kalsium..cuma amik asid folic je..cmner ye mk gantikan balik kalsium tu??#pregnancy #advicepls #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

Kalsium ade dlm mknn dairies product cam susu yogurt cheese..huhu cbe laa amalkan mkn tue utuk topup

3y trước

Sbaiknye jgn skip ubat doc bg..cbe try mkn sblum tido..mkn then terus tido..kalau xboleh sgt nak wat camne kn nnti jmpe doc balik make sure die tau la awak xleh telan ubat mne2