obimin

hi ibu2 sy nak tye obimin tu utk apa ye? sbb 5weeks sampai 7weeks sy sllu mkn asid folic appeton shj.. pegi klinik nurse bg obimin..suh berenti asid folic appeton tu.. tapi ada org ckp ubat obimin tu kalau mkn boleh besarkan baby..

2 Các câu trả lời

Obimin lebih byk nutrien, n ada acid folik dlm tu. Kalau adic folik sj tak cukup. Baby besar ikut pemakanan ibu... N keturunan..

5y trước

okay 😁😁 tq ya..

Obimin tu juge jg kantung bby..hew3.. spela yg pndai sgt kat leh bsrkn bby tu ek..😅✌hahadeii...dia de mik medical line ke..hew3