Saya pregnant ke?

Sy baru setahun lebih kahwin. And not planning anything. Kalau ade, ade laa. Kalau tak de,mungkin belum rezeki. Period sy teratur dgn kitaran haid selama 32hari setiap bulan. Bulan ni sy belum datang period. Dah seminggu lambat. Pg td bgn solat subuh try untuk check. Dan upt positif. Betul ke sy pregnant? Ni first time sy check n idk what else to do. Mungkin kwn² boleh share anything dgn sy.

Saya pregnant ke?
66 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis. Doakan sy juga ada rezeki utk mengandung lg.

4y trước

Tq🤗. InsyaAllah ingat rezeki Allah tak pernah lambat,tak cepat dan tak salah alamat ok😉