Miscarriage 5 Weeks

Sy baru miscarriage 5w.. Nak tanya pd yg berpengalaman, berapa lama tempoh untuk plan untuk pregnant slps berpantang?

2 Các câu trả lời

Sya pn br keguguran sis.ada tnya doc bla msa sesuai utk preg blk doc saran lps 6bln..tp ada doc lain nasihat jg selepas 3bln..so sa ikut yg slepas 3bln..klu rsa badan cepat blk normal terutma cycle haid..dan rsa2 sd bersedia blk.lps 3bln kira ok sis...yg ptg berpantng betul k..dan sebulan nak rancng preg tu jum mkan asid folik☺ persediaan utk baby dan ibu jg

5y trước

7minggu sis..skrg minggu ke 3 pantng..huhu..bru kelmarin last review dengan doc cnfirm kan sya mmg keguguran..

ikut pd explaination yg doctor berikan kepada sy tempohari slps sy alami keguguran,tempoh utk kembali mengandung slps keguguran adalah slps 3 cycle period...ini bermakna,selama tempoh 3bulan atau 90hari...disamping perlu diambil folic acid sbgai persediaan mengandung...