TTC slps miscarriage

Salam, brp lama tempoh berehat selepas miscarriage utk usaha pregnant semula? Klu ivf, hospital minta 6bln..

2 Các câu trả lời

klu ikut info pun bukan ivf ja 6bulan biasa pun at least 6bulan juga tapi kebanyakannya rezeki lebih awal dari tu sebulan melekat lagi, dua bulan lekat lagi and ada juga 4 5 bulan lekat, ada lebih lama pun baru lekat

Ya, maksudnya.. 6bln yg hospital bagi tu, tempoh yang cukup utk rawatan dan pregnant semula ya?