Keputihan lepas bersalin

Sy baru lepas bersalin hampir 2 bulan darah nifas pon da abis lama...tpi lepas darah nifas abis sy ada keputihan dan da 2 harini ada darah mcm lendir campur darah..tu normal ke? Ataupon tu tanda nk period #firstmom #ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

mcm sye sis. baby 3bulan tibe2 keluar lendir darah je. xbnyk tp kuar sikit2 je selama 5hari tp berselang. hrini ade esk takdek 😂. bile tnye nurse die ckp tu period sbb hormon baru nk stabil balik. tp tula cycle jd irregular stress fikir 😂😂.

7mo trước

Haa sama mcm sy sis, babay sy dh 3 bulan juga. Pakai panty je panty pn tak penuh 😆 dlm 4 hari juga keluar darah tu tapi tak banyak, nak tungu bulan ni mcm mna keluar darah period banyak ke x.

Nak period kot. I pun selepas bersalin, period kacau sikit jadi irregular. Mungkin sebab menyusu jugak

nak period kot