Threatened miscarriage aka Bunting Pelanduk

Sy baru buat TVS sbb spotting .doc ckp sy threaten mc. Doc bg ubat kuat rahim sbb dh nmpk jntg baby td..usia kndgn br 5wek5d..So kena byk rehat n baring je...Semoga kandungan kali ini baik2 aje..Ada mommy punye pnglmn mcm ni x??dan dh lps tempoh kritikal or selamat melahirkn..?? 27.4.2020 (9.37am) Alhamdulillah lahir sorg mujahidah bidadari utk keluarga kecil kami..dilahirkan scra czer kerna songsg..semoga anak yg lahir ini menjadi anak solehah pnyejuk mata mami dan dedi dan tahu mnghrgai setiap ujian saat dia didlm kndgn dan saat dia dilahirkan...aminn..

20 Các câu trả lời

Sy br hari ni doktor ckp threathen miscarriage jgk.. mc 5hari utk baring n rest..dpt jgk ubat2. Kndungan 8week..alhamdullillah scan td bby msih ok..

5y trước

sy aritu mc 1 wek... skung kndgn 12wek++ still on duphston b bykkn rht