Threatened miscarriage aka Bunting Pelanduk

Sy baru buat TVS sbb spotting .doc ckp sy threaten mc. Doc bg ubat kuat rahim sbb dh nmpk jntg baby td..usia kndgn br 5wek5d..So kena byk rehat n baring je...Semoga kandungan kali ini baik2 aje..Ada mommy punye pnglmn mcm ni x??dan dh lps tempoh kritikal or selamat melahirkn..?? 27.4.2020 (9.37am) Alhamdulillah lahir sorg mujahidah bidadari utk keluarga kecil kami..dilahirkan scra czer kerna songsg..semoga anak yg lahir ini menjadi anak solehah pnyejuk mata mami dan dedi dan tahu mnghrgai setiap ujian saat dia didlm kndgn dan saat dia dilahirkan...aminn..

20 Các câu trả lời

ye saya penah... mgkn kandungan x kuat itu yg bahaya.. biasanya akan disuruh rehat di wad azau dirumah...

Sy pn threatened miscarriage. Skrg 15W5D. Moga kandungan kita sama² selamat. InsyaAllah. Aminnn

5y trước

Aminnn.. Tq sis.. ☺️

Sy keluar spotting jg sis masa awal kehamilan tapi x pegi hosp. Sy bedrest sahaja.

5y trước

sbb pnh ggr sblm ni..tu yg g klinik..alhamdulillah xde bleeding dh..

5W dh ada jantung?seronoknye....dpt dengar tak degup jantung baby tu

5y trước

*5w5d...

Saya pernah sekali tapi takde rezeki. 8weeks 5 days dah gugur. 😭

5y trước

Alhamdulilah sekarang 11 weeks dah.. 😊😊

Semoga selamat semuanya, in sya Allah...amin 🤲🏻

5y trước

In sya Allah...amin

💪🏻💪🏻take care

sya pla tdk prnh bgtu sis

Sy pon sma.. Skrg 7w6d..dlm 2minggu jgk bleeding.. Skrg dah stop.. Tngu 3/9 ni nak check up kt kk. Harap² semuanya selamat. Aamiin.

5y trước

Harap sis pon sma ya..

Sama sis. Saya pun baru2 ni kena threatened mc. Hampir cuci. Pastu scan ikut bawah ada heartbeat baby. Mmg kenaa banyak bedrest. Jangan buat kerja berat2. Semoga kandungan kita baik baik sahaja dan baby membesar dengan sihat

5y trước

aminnn😊