Rasa degupan jantung baby

Sy baru 9w. Saje usap2 perut and tekan sikit2 dkt tempat doc scan aritu. Tak sangke sy boleh rase degupan jantung baby dkt hujung jari. Mule2 ingat mcm pelik boleh ke rase. Sy jugak cuba bezakan jantung sy dgn baby. Bukan sekali sy buat tp berkali kali. Adakah faktor perut nipis? Ade x mommy pernah rase mcm ni?

8 Các câu trả lời

Tak silap Sy.. mmg ada nadi.. tp bukan jntung bby.. xbole rse jantung bby. kalau nk dgr jntung bby kena pkai doppler..

3y trước

Agak2 berapa mggu doppler tu boleh kesan jantug baby.. Sebb baru lepas check up kat kk... Guna dopler.. 19week 5hari.. Xdgr lg.. Cmne ye nak tahu kandungan okay ke x

Tak semudah tu nak rasa heartbeat baby. Beat dia pun sangat halus. Takkan boleh rasa dari luar awal2 pregnant

sy 14w pun susah nk dengar jantung baby sbb kulit perut tebal...nurse ckp tggu 16w baru dgr jelas...

sy 15weeks baru boleh dgr jantung baby tu pun slow sgt.. bila dh 19 weeks baru dgr kuat..

mna ad org dpt rsa nadi baby dgn jari camtu je, aduhh pelik2.. tu nadi sndiri

sorry tp tu nadi awk. bukan baby. terlalu kecik nak rasa jntung baby.

itu nadi sis . nak dgar guna fetal Doppler pon 4bulan keatas baru dpt ☺️

3y trước

Nadi baby ke nadi sy ye? 😅

tak betul tu 🤣🤣🤣