Naik kan berat

Sy baru 14weeks . Check up setiap 2 minggu sbb berat turun drpd awal pregnant . Ada tips tak mcm mana nak naikkan berat badan . Sy takboleh nak makan sangat . #firstbaby #seriusnanya

1 Trả lời

normal tu. selalunya 5bln ke ats baru selera ada. Wktu tu berat akn naik. Skrg ni just mkn kerap je. Kuantiti sikit tp kerap.

4y trước

maksud sy nomal xde selera mkn. Sbb tu kena kerapkn mkn utk tmbh berat. Mkn sikit tp berulang. Kalau smpi 4bln atau 5bln x naik jgk berat, nnt kena refer pakar sbb takut ada thyroid.