Mummy

Sy 39mggu 1hari td kuar darah campur lendir tp xsakit perut..perlu ke sy ke hospital or tggu sakit perut jew baru pegi??

2 Các câu trả lời

Saya anak first kelua lendir darah, terus asben bawak gi hospital walaupon cuma sakit2 biasa je. Cek laluan baru 2cm, kena tahan ward barulaa ada rsa contraction 5minit-10minit.

Apa yg sy baca, kalau keluar lendir darah take time jugak untuk bersalin. Kalau dah ada contraction setiap 5 minit tu dah boleh pegi.