Susu formula?

Susu formula apa yg elok untuk bayi?

10 Các câu trả lời

S-26 GOLD PROGRESS ni memang susu yang bagus tau mommy. Saya cadangkan better mommy request sample percuma dulu dekat :- https://www.wyethnutrition.com.my/free-sample-s26-gold-progress Bila mommy nampak susu ni serasi dengan anak mommy, mommy boleh continue beli S-26 GOLD PROGRESS pek besar 🤗

Susu fm nie kena try and error kt bby..Ade stgh bby dri murah ke mahal xok dgn bby..Ade tu smpai smbelit2 dan cirit birit n muntaH..So sis try beli pek kecil dlu utk thu sesuai x susu fm nie...

5y trước

susu fm mcm2 ade skrg utk bby..Ade dugro dutch bby lactogen n mcm2 lg

Ikut baby jugak sis. Sy dh try utk anak saya similac & dutch baby. Mahal & murah. Alhamdulillah anak okkay ja. Sis boleh try beli pack kecik dulu.

Ikut baby jugak. Ada yang sesuai brand tu ada yang tak. But try dari susu murah dulu. I suggest dutch baby, dutch baby ni banyak baby sesuai

Susu ni ikut atas baby sis ade yang sesuai ade yang tak dengan dia

Try susu kambing ar rayyan

Try duch baby

sy guna lactogen

2y trước

Lactogen sesuai ke utk newborn baby umur 2 bln

Try few brands. Every baby different

Ikut kemampuan sis dan baby punya penerimaan