sedih sgt

Susu ada tp xbnykk..lps tu puting xbesar..ank plk kuat minum susu..tringin nk myusu smpy 2 thun..tp apakn daya..

2 Các câu trả lời

Sy pnah rasa prasaan tu mse ank sulong dlu..puting x brp kluar..bile abs pntang start kje susu drop...4 bln je tahan..ank laki plk..kuat nyusu..skali bg kiri knan..X ckup jg..bg FM trus xnk Susu mak dh..redha je la...

ad ubt tmbh kn susu bdn sis . sy ambek ubt tu je tok tmbh susu . Alhamdulillah meriah . bkn suplement . tpi ubt .

5y trước

pp-metoclopramide tablet . ubt dy wrne putih bulat kecik2 je . 50mg . sehari mkn 3kali selepas mkn .