Anak susah minum susu

Salam semua, kt sini ada x ank yang susah nk minum susu walaupom sebotol 5oz. Tp walaupom ank x minum susu, dia kuat makan yang penting nk makanan org tua ... Sbb dia kuat makan sy xrisau walaupom dia xminum susu tp susu penting untuk perkembangan dia.. alahai pening sudah saya #anak1tahun20hari #heroibubaba

1 Trả lời

takde masalah mommies kalau dia tanak susu, yg penting makan dia banyak. ckup utk nutrient dia dpt dlm badan