Susu untk baby 10bln

Hi semua, boleh share tak anak korang minum susu apa, sbb ank sy dh nk msuk 11 bln ni mkin kurg plk myusu. Mkn ok je,mmg asik nk makan je budk ni.. tp kena bg susu juga kn.. #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

makan berselera takpe puan, kalau anak kenyang makan, memang akan kurang menyusu. nanti follow up je masa checkup. kalau ada apa apa tanya nurse.

1y trước

yep. anak saya pun sama camtu. kadang tu boleh jadi juga nak tumbuh gigi ke. anak jadi tak selesa. cuba check nanti.

Kurang menyusu boleh atasi dgn masak makanan yg ada nutrien mcm susu. Guna keju ke, daun kari, yogurt.

1y trước

setuju