Terima Kasih Suami Kerana...

Suami-suami zaman sekarang rajin membantu isteri kat rumah, betul tak? Jom ucapkan terima kasih kepada Encik Suami dan kongsikan pengalaman anda 💋

Terima Kasih Suami Kerana...
8 Các câu trả lời

❤️u encik housemate🥰😉✌🏻 .. terima kasih my❤️ sebab selalu ada tuk diri ini dan juga untuk anak😉🥰 tak jemu membantu dalam semua urusan rumahtangga yang ada.even penat tapi tetap akan layan kerenah kami berdua..kadang bantu tidokan ank bila anak xnk tido..gigih kita masing2 duk ikut turn jaga anak bila anak lewat masuk tido. selalu layan anak bermain...selalu tolong kejar anak kalau anak lari tak nak mandi atau pakai pampers bersm2 kita berlari bekejaran seindah bunga di taman 🎶🎵eh ternyanyi pulak..bhahaha🤣🤣🤣🙈✌🏻 ..terima kasih sebab byk bantu uruskn urusan umah bila wife ncik housemate ni mula tak sihat ..sgt2 menghargai...saranghae🙆🏻‍♀️❤️lepas tu kita sm2 strunggle nak bsrkn anak dan bersmngt lakukan apa shaja demi anak dan terima kasih sebab selalu sayang kami dan bkje sush payah untuk cari rzki tuk kita sekeluarga .kadang2 kalau demam atau tak sihat wlaupun penat balik dr keje msih gigih siapkan makan malam untuk kami. luv u till jannah ..in shaa Allah ...mg hubungan kita ni kekal bahagia till jannah..dan mg Allah kurniakn syurga firdausi untuk my ❤️ Allahuma aamiin..Ya Mujib....

mengmbilalih tugas jaga ank2. InsyaAllah..sbln lg bila ibu dpt kuar wad. Ibu tahu abg penat blk keje kna masak, uruskn ank yg umur 5 thn tu, ibu bersyukur sgt & smg Allah prmudahkn smuanya. Love u

🥰 biggest thnks fr my hsbnd walau jauh di mata sllu dekat di hati Not easy to be easy, moga dipermudahkan suami yang gigih mencari nafkah

hari2 ckp dkt suami terima kasih, ada la beberapa kali sampai dah tak ingat.. semoga dikurniakan pahala berlipat-ganda & diredhai Allah

I wish husband like this ☹️☹️

alhamdulillah dapat suami yang rajin

Post reply imageGIF

♥️

❣️