Ada x ibu mengandung yg amik vaksin??? Sye 30 minggu n dapat temujanji tuk dose pertama... Ragu2 ni.

Suami melarang, tp sye dah tanya misi n sepupu sye doc... Mereka kata boleh... Tp myb dapat 1 dose je kan.. sbb tempoh tuk dose kedua time tu sye dah 33 minggu ke atas... Skang perasaan ditelan mati mak diluah mati bapak#bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

klau sy.. sy akn amik sbb sy rsau suami duk ulang alik p keja.. jumpa dgn kwan office dr merata tmpat, at least lpas dh vaksin kurang sikit risiko kita nk tekena jangkitan covid tu