Pertanyaan suami

Suami bertanya kpd sya knp sya lbi lemah dr prmpuan lain sprti kaka nya.. kaka2 nya smuanya kuat2 katanya.. tenaga pn kuat dn cergas.. utk pgtahuan kmu, sya bru shja mlahirkn kembar tahun lepas.. dn tahun ne sya hamil lg dn djangka brsalin bulan 12 ini. Hati trasa pedih bla suami katakn yg sya ne lemah.. doktor sndri ckp dgn sya, yg sya ne brisiko tumpah darah dn mpnyai gdm.. dalaman sya blm sembuh spnuhknya.. bgaimana sya nak cergas agaknya sdgkn xckup rehat.. sya cma bole katakn, mgkin kaka kmu d jaga baik oleh suami mereka.. dn itu mbuatkn dya rsa kecik hati.. trus terang, sya rsa kecewa sgt bla dya katakn sya ne lemah.. hmm..

1 Trả lời

Tahniah puan berterus terang dgnnya. 👏👏👏 Hati puan juga perlu dijaga. Love yourself. Harap dia berfikir supaya tidak membezakan lagi kamu dgn orang lain. Kuatkan semangat ya puan. moga semuanya baik belaka.

3y trước

aminn trima kasih doanya