Hamil 6 bulan dan lif rosak , rumah tgkat 10

Stress hari2 keadaan lif kat rumah ni ,, rosak dah berbulan2 bayangkan nak g cek up susah sebab kena trun naik tangga dgn bawak perut .tgkat 10 ye ..anak2 nak g sekolah hari2 trun naik tangga smpai letih dah diorang ,, bahaya tak kalau kerap trun naik tangga tgkat 10 tu ..

3 Các câu trả lời

Ya Allah kesian nya… mesti penat sangat tu… Dah try report kat management ke belum sis? Semoga urusan sis dipermudahkan… Kalau kaki bengkak lagi lah naya tu nak naik turun tangga 10 tingkat… Haritu saya kaki bengkak pun tak larat nak jalan walaupun jalan rata… Sebab terlampau banyak berjalan jadi kaki saya bengkak…

Mudahan pengorbanan awak ni, Allah kurniakan kesihatan yg baik buat awak dan kandungan dan dipermudahkan segala urusan. 🤲🌻

Penat sgt pn boleh jd bahaya. Report mgt cpt, bg alasan dlm report sarat hamil.