turun naik tangga

ibu ibu semua. saya nk tanya boleh ke 1st trimester naik trun tngga. level 14. terpaksa sebab kerja. ni gara2 lift rosak masuk air sebab banjir. tak tahu la berapa lama nak baik pulihnya 🥲#bantusharing #firstbaby

19 Các câu trả lời

ya Allah tinggi tu level 14. naik dan turun perlahan2. sy tingkat 3, satu persatu turun -naik. kalau mengah, berhenti kejap,buka mask. Memang lambat, asal selamat dan selesa. tawakkal ye kerana Allah. mudahan Allah lindungi drpd mudarat

3y trước

tulahh. rse nak nangis je 😭

sy tangga setingkat je ,keje guru tadika, tu pun risau jugak, wlaupun da masuk 26 ,masih pentingkan bayi dlm kandungan ,jd sy amik kputusan utk resign ,selama 8tahun sy brkhidmat , 😊

level 14 ...bkn 4 kn....ya tuhan.....larat ke....xlarat mntk cty sis.....bole xpi slow2 klau bole jgn jln trus stop2 kjp.... insyaallah doa baik2 smoge baby kuat ...

ya allah level 14 larat kew sis..baik mtk cuti jew dr skit..sy yg tgkt 5 pon da xlarat nk naik trun tngge..nie kn plak level 14...😥😥

kalau darurat terpaksa boleh tp hati² ya. turun pelan².. kesiannya tggi sgt tu level 14 saya naik level 3 pn dh mengah🤧

saya yg jalan² dlam rumah pon ttiba ada spotting , rasa cramp sngat kat ari² . take care kak . tinggi tuhh

3y trước

sama la gn sy..duk umah pon ttiba ada spotting..pdahal xd buat kje berat ap smua...

Allahu sis. sy yg rumah level 5 pon,hri² berzikir penat. ni level 14. semoga sis kuat ya💪

den yg pnjt tangga sekolah 1 tingkat pun leh semput... hati2 sis... tumpang rmh sapa2 dlu ke.

Ya Allah.tggi tu.. semoga Allah sentiasa melindungi sis n baby.. hati2 yer sis.. jg diri baik2 ..

3y trước

itula. Aminnn. tq sis

level 14 nu ya allah kalo aku mnta cuti dh tk heran dh eh org nk kata ap janji anak sihat ja

3y trước

pastu mai kerja jugak ke tu.. aduii bertabah la ye🥲 hati hati