Hamil 5 bulan anak ke 4 ..

Hai .saya nak tnya ,, saya hamil anak ke 4 .. mmg tak de cucuk kancing gigi ke ?? dan bahaya tak kalau sakit macam kat tulang vagina belah kiri ,, tak pasti nak cakap sakit macam mana tapi nak jalan tu terasa sakit ,, baru 5 bulan ,, atau ada ke faktor angkat2 barang2 berat , , lif kat rumah pulak rosak , rumah tgkat 10 .. trun naik tangga .. 😩

2 Các câu trả lời

Allahu.. Dah hamil, usahlah angkat berat, elakkan stress, Kasihanilah dirimu dan kandungan. 💕 naik tangga turun tangga perlahan2.. banyakkan rehat, buat senaman ringan dan jaga posture sesuai kehamilan . minum air kosong secukupnya

2y trước

Allahu akhbar. Allah permudahkan urusan puan. Mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat 🤲🌻

Sakit tu sbb byk bergerak, naik2 lagi naik tangga. Mmg mcmtu