Bayi 1 tahun 3 bulan, air luir asyik meleleh, apakah 1 pwmyakit serius? Gigi anak dah nak 16 btg.

Stress air liur anak, org kata sesuatu atau ngidam xdpt, padahal xde idam apa2 pon..

2 Các câu trả lời

xde la awak. anak sy skrg 1tahun 7bulan pon air liur dia meleleh jugak. gg dia tumbuh tak habis lg tu. normal je awak. kalau risau masa checkup baby nnt tanya nurse. xde la awak stress☺️

2y trước

semoga semua nya baik2 saja ya awak. aamiin aamiin ya mujib❤️

normal