fakta atau mitos?

kalau ngidam tak dpt . anak lahir nnti air liur asek meleleh .

16 Các câu trả lời

Ntah la sy time mengandung bnyak brg tk dpt mkn baby sy skg da 8months air liur keluar bnyak . Dri baby mcm tu kalau duduk je baju basah . Skg da ok sikit tapi sbb nak tumbuh gigi mngkin tu kot air liur dia keluar banyak lg

Mitos... Asian parents app pun ada inform..baby makin besar air liur akan meleleh sbb sistem penghadaman belum matang, baru nk belajar menelan air liur dan kdng2 nk tumbuh gigi pun boleh meleleh air liur

Selalu dgr org ckp mcm tu.. tapi bila anak fasa tumbuh gigi akan sentiasa berliur.. bukan setakat berliur tpi sambil sembur2 lagi😂

Adik saya meleleh air liur sebab mak saya takdapat makan buah jambu.. Dari kecik sampai 6 tahun.. Ikot org jugak sis..

mitos tu sis sbb adik sy masa pgnent nk sngt mkn durian tp mak x bg 😂 tp elok je bby x mleleh pun liur nye 😂

5y trước

haha mitos ni kdg² nyakitkn hati🤣

Mitos sis.. mse mngndung dulu mengidam semua bnda dpt, lahir je anak air liur tu meleleh jugak 😂

Sy mengandung ank prtama ad je benda yg xdapat makan. Tp ank sy x de pn air liur meleleh .

Org tua2 dulu selalu kata mcm to,

Mitos org dulu2..

Xde la sis...x pn...huhu

5y trước

hehe baik ... mcm² mitos . buat org runsing