air liur meleleh

Hi momies .. sy nak tanya .. normal ke bayi saya 8bulan dh tumbuh gigi 4batang . lepastu airliur masih lagi meleleh ... ada momies yg mcm baby saya tak ? 🥹 #firstmom

3 Các câu trả lời

Normal..ank sy 8bln dah 6 batang..selagi semua gigi x tumbuh ad kemungkinan laa air liur meleleh..tp atas bdk jgk..lain bdk lain pekembangan dia..ank sy air liur x leleh pun wlpn dh 6btg

Normal. Selagi anak tak habis tumbuh semua gigi, selagi tu la air liur akan meleleh setiap kali nak tumbuh gigi baru.

2t trước

baik sis . terima kasih ✌️🥰

normal

2t trước

terima kasih atas komen ✌️🥰