air liur baby

nak tnya ank dh setahun tpi air liur suka meleleh..sb gigi nk tumbuh ke atau teringin nk makan sesuatu??

2 Các câu trả lời

Kata org dlu2 tu sbb masa ngandung ibu kempunan nak mkn sesuatu. .tu lekat at anak. .tp lama2 ty hilang sendiri. .saya tak tahu lah tu btol ke tak. .

5y trước

tq sis..mak sy pon ad ckp cmtu jgak cuma dh tk ngat dh dlu trgin nk mkn apa 😅jdi tk thu nk bli apa dh

maybe nk tumbuh gigi

5y trước

Ada dgr juga tp sy tak amik port kepercayaan mcm tu heheehhe