Beli barang baby

Start berape bulan ye baru boleh beli barang baby ?

28 Các câu trả lời

Kalau awal trimester saya slalu beli barang mahal dulu, mcm carseat ke, stroller ke, kalau second trimster dh tahu gender baru start beli sikit2 baju dgn barang baby 😊

sy ank first beli awal dlm 7bulan cmtu sy da beli msk yg kedua ni sy beli lmbt..lgi 3mnggu nk due bru beli😹 tpi penat la nk berjln da sbb x larat da kn nk bwk perut

sye beli time 20+ cemtuu sbb bru de rse nak beli🤣 beli sikit sikit je sbb baby cepat besar, lagi satu kakak dia punya ade lagi so topup mane yg tkde jee jimatt🌸

sy start beli 12weeks dlu 😂 beli sikit² sebab bila dah sarat start 7bulan, nak jalan pon dh mengah, sakit semua 😅 Alhamdulillah skg dah lahir pun baby 😘

6 bulan sy da start beli. Tp pd sy kalau sis ada duit, beli jeee. Nak beli selepuk kang takut terbeban. Biaq p apa org nak ckp, org takde dlm kain kita.

start beli paling kurang nk masuk 7 bulan bru ok,,,klu2 awal mgkin mgkin ade jangkaan risiko yg kita hadapi akn dtg,,lewat sgt x boleh jgak🤭😃

sya dh nak masuk trims 3 tpi apa pun blm beli 😅 sya due bulan 5, husband ckp nnti awl bulan 3 beli 1 kali. tpi skrng sya tgh servey-ii brng bby

saya mengandung ank pertama...dlm 6 bln..saya dh beli sikit2...beli warna baju yg boleh dipakai baby boy@girl... ni on the way baby ke 2...🥰

sy start beli masa kandungan masuk 5 bulan🤭🤭.. sekrng tggu masa baby nk kluar lgi.. ada 2 minggu lagi ni

saya beli bila da tau jantina hee . tpi jngn la beli betul² ikut gender dia nnti kne scam ngn ank 😁