senak kat perut rasa tak selesa

Sptutnya ni kndungan yg ke 3. Yg ke 2 x bjaya. Miscariagge at 9 weeks. Skg ni bru tau preg dh 6 weeks. Tp latelly ni. Rasa skt atau senak kat perut. Rasa tak selesa. Lagi2 kalau baring. Pusing kiri kanan nk baring dgn selesa. Kenapa ya?? Btw Dh scan di klinik luar. Dr ckp smua ok. Mohon doa kn smua nya ok la ya. Huhu

1 Trả lời

Sama mcm saya alami..dapatkan rehat yang secukupnya...jgn stress2 ye sis

5y trước

Lega jg klu da ibu yg alami pkra yg sama. Sbb rsau jg ni .😥as yg 1st pregncy dlu ok je.. kali ni agk berbeza plak .. take care too sist. 😍