9weeks perut terasa senak

hi mommiesss ,normal ke ya if 9week ni perut terasa senak?tidur pusing kiri kanan tak selesa 😖

3 Các câu trả lời

samela sye pun 9 week selalu rse senak dkt perut nk tidur pun xberapa selesa. 😟

1y trước

kata nurse normal, kadang menahannye tu smpy rse nk pitam nk nngis pun ya, lagi kalau wktu malm nk tdo xselesa

tengah mengalami skrg ni. nk tdoo tkley. pusing kanan kiri tkboleh...

sama la kita.. xselesa..mcm ade pedih ulu hati skit pn ada..