Minum Milo

Hello mommy...waktu pregnant ni minum milo stiap hari takpe ke? Stiap hari nk minum milo ??? klau x dpt rasa meronta2 nk bukak plastik milo ?‍♀️?‍♀️ #16week #trimakasihinadvance

15 Các câu trả lời

Klo tkde gdm.. Boleh je.. Tp minum air msk sama... Klo ad gdm tk boleh kerap.. Milo tinggi gula.. Sy ad gdm on diet.. Kekdang tbabas jgk.. Trus kerap mnum air msk.. Tgk air kencing klo keruh kuning tu... Elok la amalkan air msk je

Klu x de mslh hb low, boleh je klu nk mnum.. mcm sy mmg milo lovers tp dsbbkn hb low, mmg da jrg mnum.kdg2 sbulan 2x je mnum tu pon klu da teringin sgt bru mnum.. sbb milo pon ada kafein..

Klu x de mslh hb, ok je klu nk mnum hari2.. sbb milo pon ada kafein.doc ckp ok je klu nk mnum scwn sehari.. klu sy mmg suka mnum milo.tp bla hb asyik drop mmg elak terus mnum milo..

Sye masa preggy dulu boleh dikata setiap hari la minum milo dan akhirnya berat badan naik kne bising dgn nurse. Hahahahaha. Tapi kandungan alhamdulillah takde pape

Klau blh jgn slalu..klau nk jugak buat milo kosng je..jgn tmbh gula atau susu..sy hari2 mnum milo susu dgn milo kotak..last2 hari tu lps mnum air gula dpt gdm

Sama la sy pn. Hari2 minum milo. Kalau milo 1kg tu 2 minggu je bertahan untuk sy sorg. Mnum lain xnk. Mujur juga mse mnum air gula kli kdua x sgkut gdm.

Haha.. Mcm sy juga. Nk minum milo kotak mmnjng. Tp sgt xelok, selain gula yg tnggi. Trut mngngu ubat kk yg kita mkn. Sebaiknya kurngkn

Sya pun kuat minum milo dari awal pregnant lagi ..tp tdk selalulh ..

Blh sis .. tp kurangkan pengambilan gula atau susu pekat

Awal2 mengandung hari2 sy minum milo ais.. skrg kena gdm..