Assalamualaikum..nak tnya..dh ada yg positif ke ni?

Sorry tnya sebab tak de pengalaman guna opk...guna opk nk tahu Mase subur n nak ada baby ke 2

Assalamualaikum..nak tnya..dh ada yg positif ke ni?
8 Các câu trả lời

Hi puan. So far masih belum. Teruskan buat ye sampai dpt dua dua line pekat atau dh hampir ke pekat. Mungkin puan mcm sy. Sy selalu positif hari ke 20-22. Jd teruskan buat. Awal2 mmg xtak tahu lg bila. Tp klu dh buat 2-3 bulan, kita dh boleh detect dh waktu subur kita ☺️

2y trước

Masih belum betul2 positive. Klu positive mmg betul2 pekat dua dua line. Tp dh almost tu sis. Yg bawah tu dh almost pekat. Lg satu tips, bila dh dpt dua line pekat. Sis bersama selang sehari ye. Dan cuba bersama 2/3 pagi. Paling penting kena be happy & have fun. Jgn stress2. Jgn terlalu fkir nk baby. Sbb bila kita happy & enjoy hormon kita lebih baik 😊😊😊

syarat OPK kena double line pekat or test line lebih pekat. jika cycle period on time setiap bulan, dlm cd16-cd18 ovulasi,klau period berubah-ubah maka hari ovulasi pun sama berubah. jd test ja sampai dapat terang .

Die kena sama terang sis.. Atau lebih terang.. Baru positif sis.. Kalau pudar masih belum positif.. Teruskan celup ye sis.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis..

Belum sis. Macam jauh sangat lagi perjalanan ni 😂 opk kena dua2 line sama terang atau test line lebih terang dari control line

opk kena dua2 line sama terang bru kira positive. kalau 1 samar belum kira positive lagi.

tak positif lagi tu.. kena ada line pekat..

13,14,15 cam ada 2line tp kabur

Buat selang sehari