Opk sudah positif atau belum

Opk ini sudah positif atau belum? Tahun lepas pernah guna jenis opk strip yg kecil tapi tidak pernah jumpa 2 line. Lepas tu malas dh celup opk sebab tengok 1 line ja. Tahun ini nak cuba baru guna strip opk yg 6mm hari² jumpa 2 line. Tapi tak pasti sudah positif atau belum.

Opk sudah positif atau belum
7 Các câu trả lời

kalau ikut saya bersama je waktu² ni. sperma boleh hidup 5 hari dalam rahim. bersama selang 2 ke 3 hari.. kalau nak tunggu betul² subur belum tentu tepat.. biasanya seminggu selepas haid adalah waktu subur, cuma utk yg tak check opk mmg tak betul² pasti.. tapi tips dia kerap bersama sepanjang selepas tu

1y trước

aminnn... 🙏

Negatif sis. Sy sllu buat mcm ni lah result dia tiap2 hari selama hampir 2 thn mencuba. Lama2 x buat dh 😂. Sekali cek di klinik x subur. Patutlah x pernah jumpa OPK positif..😅. So, sy buat rawatan klinik ja lah. Alhamdulillah allah bg rezeki.

1y trước

aminn.. tq sis.

belum ni puan.. dia kena line kedua tu sama terang dengan line pertama ataupun line kedua lagi terang dari line pertama tu . semoga dipermudahkan ☺️

1y trước

terima kasih atas mklumbalas sis. aminnn... doakan semoga saya jumpa opk positif bulan ini dan Allah bagi rezeki zuriat tahun ini 😊.

Belum positif lagi.. Boleh saya tahu berapa cycle period awak setiap bulan? period teratur tak? boleh kira start bila yg sesuai check OPK..

1y trước

syukur sis dh ada zuriat. itu lah, sy skrg msih lagi usaha. period pun tak teratur bbrpa bulan ni. 8 tahun menanti tapi blm ada rezeki lagi. sy dah beli pakai cek BBT tapi belum guna lg. lepasni nak belajar guna BBT. semoga Allah bagi saya zuriat mcm sis.. thankyou sis for sharing.. ❤️

sis ada puasa air tak .. sebelum test?

1y trước

ada. 2 jam sebelum test.

Belum lg sis

1y trước

okay,, tq sis.

blum

1y trước

terima kasih atas maklumbalas. 😊