Kandungan 4 minggu 5 hari normal ada keluar spoting berserta ketulan darah beku yang kecil sangat?

Sorry baru kali kedua pregnant after miscarriage sept lalu

2 Các câu trả lời

Hi sis. Post dah lama btw nak tanya, mcmne sis ya? Sebab saya alami benda sama. Kekuar ketulan kecik sangat. Berserta darah sikit. Tapi masa basuh kemaluan sahaja dia kekuar

xnormal. Better cek doktor ye.

4y trước

ok sia thanks sdh jumpa tadi doktor cakap pendarahan implantasi tnggu 2 minggu lagi kalo msih ada darah kena prgi trus d hospital