KELUAR KETULAN DAGING

Hi ibu ibu, lepas bersalin mesti ada keluar ketulan darah beku kan? Ibu ibu pernah tak keluar jugak ketulan daging. Saya skang hari ke 49 berpantang baru turun darah beku yang banyak dan keluar ketulan daging yg boleh agak besar.. Normal atau tidak ya? #seriusnanya #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

jika puan risau dan mmpu utk pergi klnik swasta better puan pergi klnik jumpa doc pkr sakit puan utk chck dan scan..ms kluar tu puan snap pic nnti doc blh refer pd gambar tgk normal or abnormal pd ketulan daging yg di katakan .sbb sy pun tak tgk rupa dia mcmne.jd xdpt nk imagine .maaf jika komen sy ni tak mmbntu puan..mg dpmudahkan segalanya aamiin

6mo trước

Saya besalin normal.. tak banyak keluar pun, ni baru dia keluar besar macam ni. Tu la macam besok nak pegi kk dulu. Kalau nurse kate pegi hosp baru g 😅 takutnya hm

Alamak ketulan daging mcm mna pulak tu? Risau pulak dngar. Sbab saya pun hari ke-47 skrng ni so far darah nifas mcm dah xde dah ni. Cuba snap pic bawa ke klinik sis

6mo trước

Mmg daging ke tu sis? Klau tak buang elok Masuk plastic bawa skali kat doctor. Besaq juga tu. ke darah beku?