Keluar ketulan darah beku

Hai, saya dah pregnant 8 week, lepastu keluar spotting coklat dalam 2 minggu sikit camtu, harini keluar darah beku sikit, adakah itu tanda2 saya akan gugur?

2 Các câu trả lời

X semestinya tanda tu.. Jgn pikir negatif taw.. Awk kne g jumpa doktor dulu.. Dgr ckp doktor taw.. Y komen acah² mcm doktor dalam ni awk xyah layan.. Semoga semua nya baik2 sahaja😊

2y trước

terima kasih sis, harap kandungan saya baik2 saja

awak mengandung? klau mengandung tidak normal keluar darah sepanjang kandungan.. tmbh lg awak ckp darah beku, jd harus ke hospital segera

2y trước

aah sis, harini saya jumpa doktor, doktor saya cakap tak perlu untuk saya ☺️