Bersama suami

Soalan ni maybe pelik, tapi saya tertanya. Normal tak kalau lepas bersalin, suami tahan untuk bersama untuk tempoh masa yg lama? Maksud saya anak dah nak masuk 6 bulan tapi suami masih tak rasa nak bersama. Alasan dia risau bekas luka saya sakit dan takda masa sesuai sebab anak tidur mudah terjaga. Confuse saya. Sebab kadang2 saya rasa nak, tapi dia tolak. Ada tak kes macam saya 🥲

16 Các câu trả lời

Mungkin dia khuatir kesihatan mommy. Mommy boleh bincang dengan suami bab ni. Komunikasi tu penting

Tanya terus terang kenapa tak nak. Nafkah batin wajib juga. Bincang elok-elok dgn suami masa pillow talk.

2y trước

faham.terima kasih puan untuk nasihat

selalu nya laki tak boleh nak tahan lama sgt ni..100 hari pon da dorg rasa lama sgt nk tahan..

sy rasa normal je .. sbb ada laki dia takut isteri dia sakit or terjadi apa² bila bersama ..

bincangkan dengan suami, kalau bincang disini jawapan merepek. jawapan ada pada suami

normal. sbb dia paham situasi puan sebelum dan selepas. saya berada d situasi tu dulu

2y trước

terima kasih puan. sbb dia selalu cakap ok.tapi sy yg risau kalau dia tak ok