Yang mana satu anda rela lakukan?

😝 Soalan Cepumas! Ibu-ibu mesti kena pilih SATU SAHAJA! Antara 2 pilihan ini, mana satu agaknya yang mommies lebih rela lakukan? Siapa geng lipat baju? Komen di bawah!⬇️

13 Các câu trả lời

Sy prefer basuh baju, tak suka jemur baju dan lipat baju, tapi kalau nk lipat baju better sy sendiri buat daripada bg suami 😂 dia biar buat part jemur baju haha

ikut keadaan 😂 kalau pinggan banyak , lipat baju la ofcoz. kalau baju banyak, basuh pinggan la

Saya tak suka lipat baju. tapi nak tak nak memang saya juga yang Kena lipat baju🤣

saya☝🏻lipat baju..🤣cucinya husben...lipatnya sy..hehe🤭✌🏻

Lipat bajuuu! Kalau basuh pinggan mesti baju basah lencun 🤣

saya suka lipat baju kadang beraga raga 😂

Ada gambar ke, tak appear pada saya

2y trước

smla kita mommy gambar nye xde🙈✌🏻

Saya suka lipat baju

mana2 y cikit dulu🤭

Lipat baju ofcourse