semalam dah cabut gigi

Kesakitan mnhan skit gigu slma 3 hari.. Last2 tewas.. Sye tau klo pi hspital gigi msti kne cbut.. Sbb gigi sye yg blkmg dh rapuh.. Kndungan 6 bulan.. Dr kte.. Kne cbut atau buat rawatan akar.. Tp rawatan akar.. Lpas brslin kne cbut gak.. Gigi sye yg kt bkng tu x leh wat ape.. Cbut gak.. Last2 kuatkn smngt.. Harap baby sye ok.. Mse cbut tu dr bg bius yg pling rendah.. Baby trgerak2 dh sblm cabut n mse cbut.. Skrg ni kne pntang x leh mkn mknan pedas n pnas air pun.. Kne air biasa2..

1 Trả lời

Sis makan bende sejuk. Biar darah cepat beku. Aiskrim ke minum air sejuk ke. Jangan kumur kuat kuat. Nanti seminggu je tutup ruang tu