Morning moms

Smlm saya pergi klinik swstar untuk nk buka buku pink harini , tapi bile scan smlm janin tk nmpk ? Tp kantung mkanan janin ada ? Tp time 5 mnggu 8 mnggu nmpk perkembangan janin .. tp bile 11 mnggu 6 hari terus nmpk maknn janin je ? Bleeding smua tk ada ? Alahan semua cm biasa mual2 pgi2 ? Normal ke ? Klinik swastr keluarkn surat untuk sya pergi ke hospital ? Patut ke saya pergi sbb ini adalah pengalamn pertama saya menjadi sorng ibu ? Ad tk ibu2 jadi cm ni ? Hati saya bercmpur baul skrg

2 Các câu trả lời

better pergi je hospital utk pemeriksaan dan scan lg advanced.

3y trước

Lagi advncd mksd sis , scan dari vagina ke ?