Morning moms

Smlm saya pergi klinik swstar untuk nk buka buku pink harini , tapi bile scan smlm janin tk nmpk ? Tp kantung mkanan janin ada ? Tp time 5 mnggu 8 mnggu nmpk perkembangan janin .. tp bile 11 mnggu 6 hari terus nmpk maknn janin je ? Bleeding smua tk ada ? Alahan semua cm biasa mual2 pgi2 ? Normal ke ? Klinik swastr keluarkn surat untuk sya pergi ke hospital ? Patut ke saya pergi sbb ini adalah pengalamn pertama saya menjadi sorng ibu ? Ad tk ibu2 jadi cm ni ? Hati saya bercmpur baul skrg

2 Các câu trả lời

Pergi je hosp nanti boleh dpt penerangan drpd dr lebih jelas.. Risau kalau apa2 jd pd kandungan

3y trước

Saya dekat hospital menunggu .. harap tk ad pape .. sbb tk ada brown spot or bleeding .. rasa cm risau

better pergi je hospital utk pemeriksaan dan scan lg advanced.

3y trước

Lagi advncd mksd sis , scan dari vagina ke ?