Hamil 8 minggu tapi scan baru 5 minggu

Ada x yg kene keadaan mcm saye? Semalam pegi temujnji kt hosptal H.T.A.R. Doc scan kndungan saye bru 5 mnggu. Klu diikutkan saye da 8 mnggu. Doc ckap kemungkinan kndungan x jdi. Doc bg mse 2 mnggu lg utk dtg repeat scan lg tgk prkembangan janin.. Smalam doc scan dari bwah, mmg nmpk janin tp x pasti sama ade brkembang atau tidak. #IbuRunsing #bagipendapat

Hamil 8 minggu tapi scan baru 5 minggu
3 Các câu trả lời

Ada. Dgr heart beat x sis? Normal je estimated umur anak sy sbb sy period 10 hari pastu masa bersama suami sy tak ingat bila. Saya ikut kiraan first day period 8w3d tp scan saiz 6w4d. Dpt tgk baby n dgr heart beat scan atas bwh. Hope anak sis ok.

3y trước

Baeklah sis. T.q

saya saiz baby kecik 2 minggu. kandungan 15 minggu.. scan jd 13 minggu. pstu due date kena tukar la.

2y trước

sy dr nampak masa 15w, dan period sy tak teratur pun sejak remaja lagi.

salam sis mcm mana skrg ..ok ke..sy mcm sis kandungan 5 weeks tp scan kantung size 3 weeks