heartbeat baby

Smlm ada drh msa kencing,lps tu g hos check scan baby xnmpak heartbeat, ikutkan kdungan 12 week ,bila scan kdungan bru 8week ,kne check balik 2 week ,hrp nmpak heartbeat baby . Risau sgt,spa ada pgalaman mcm ni ?

1 Trả lời

masa saya 10 weeks ikut tarikh last period, scan x nmpak kantung. repeat scan 2 minggu, baru nampak kantung dan heartbeat baby. rupanya saya baru 6 minggu ikut tarikh scan. saya jenis period x tetap

4y trước

saya pun sma sis. 9w blum dpat heartbeat lagi.. risau pula.. nanti 2 mnggu dok sruh scan lagi.. hrap² ada lah..